Ertuğrul Gazi Ortaokulu

Vizyon: Ertuğrul Gazi Ortaokulu olarak,ülkesine bağlı İnsan haklarına saygılı ve duyarlı; akılcılık ve bilime önem veren; dürüst, iyi ahlaklı; çevreye duyarlı; kendisiyle ve toplumla barışık, üretken yaratıcı; bireyler yetiştirip, ülkesinde ve çevresinde adından olumlu yönde söz ettiren ve tercih edilen bir kurum olmak istiyoruz.

Misyon: Tüm öğrencileri farklılık gözetmeden kendine güvenen bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; Okulumuzu toplumda bilgi, sanat, spor, eğitim ve kültür, yuvası olarak benimsetmek; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.

Başarılar: 2012-2013 Eğitim öğretim Yılı 1-Bu Benim Eserim Ankara Finalleri, 2-Eğitimde İyi Örnekler Aydın Üniversitesi Sunumu 3-Yıldız Erkekler Voleybol Turnuvası İlçe İkinciliği 4-Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası İlçe Üçüncülüğü 5-Comenius Projesi 2011/2013 6-Comenıus Projesi 2013/2015 7-Beyaz Bayrak 2014/2016 8-Güreş Müsabakaları Türkiye 5.ve 6.

Saatler: 07.30-13.00 (SABAH GRUBU) 13.20-18.50 (ÖĞLE GRUBU) NOT:OKULUMUZ İMAM HATİP VE DÜZ ORTAOKUL OLARAK AYNI BİNADA EĞİTİM GÖRMEKTEDİR. DOLAYISIYLA İKİLİ ÖĞRETİM MEVCUTTUR. OKULLARIN SABAHÇI VE ÖĞLECİ OLMA DURUMLARI YILDAN YILA FARKLILIK GÖSTERMEKTEDİR.
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sultanbeyliertugrulgaziortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Battalgazi Mah.Yıldırım Cad.Yelken Sok.No56

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Kütüphane Kitap Sayısı :2600
Öğretim Şekli :OKULUMUZ İMAM HATİP VE DÜZ ORTAOKUL OLARAK AYNI BİNADA EĞİTİM GÖRMEKTEDİR. DOLAYISIYLA İKİLİ ÖĞRETİM MEVCUTTUR. OKULLARIN SABAHÇI VE ÖĞLECİ OLMA DURUMLARI YILDAN YILA FARKLILIK GÖSTERMEKTEDİR.

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - Battalgazi Mah.Yıldırım Cad.Yelken Sok.No56

Ulaşım Sultanbeyli merkezden Akbank, ve Ing Bank arkasından Altıntepe dolmuşlarına binilip Selçukhan Caddesi, Elmalılı Hamdi Yazır Camii önünde inilir. Kartal’dan gelen 132M, Pendik´ten gelen 132V, Ümraniye´den gelen 131A, 131YS, Üsküdar´dan gelen 320A, Kadıköy Uzunçayır Metrobüs durağından gelen 18M İETT otobüsleri okulumuz karşısında Selçukhan Caddesi´ndeki Düzey Sokak Durağından geçmektedir.Düzey sokak durağı ile okulumuz arasında ortalama 8 dakikalık bir yürüme mesafesi bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 2 km uzaklıkta